zrealizowane projekty
„Tylko praca daje okazję odkryć nam nas samych, pokazać to, czym naprawdę jesteśmy,
a nie tylko to, na co wyglądamy”
Joseph Conrad
W swojej karierze zawodowej miałem okazję współpracować przy tworzeniu wielu interesujących projektów. Należą do nich między innymi:
Zaplecze gastronomiczne - Medi System Piaseczno
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Centrum Zdrowia Psychicznego Dzieci i Młodzieży, Lublin, ul. 1 Maja
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Projekt technologiczny - Bar krewetkowy, Galeria Bałtycka, Gdańsk
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Projekty technologiczne kantyn pracowniczych Business Bar
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Projekty technologiczne restauracji Klooski
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kantyna - Politechnika Łódzka
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kantyna Panattoni - Łódź
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Bufet - Centrum Obsługi Turystów, Kopalnia Soli Wieliczka
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Piekarnia Warmińska - Gdynia
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Piekarnia Chlebman autorska piekarnia Michała Brysia - Warszawa, Plac Konesera
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kuchnie produkcyjne - Cook City
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Dom Zakonny, Święty Krzyż, Nowa Słupia
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Karczma Biesiada Weselna - Kumiała, Korycin
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja Lepione & Pieczone - Łódź, ul. Piotrkowska
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja - Solaris Center, Opole
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja, Browar - PKL Gubałówka
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja - Ogrody Geyera, Łódź
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Projekty technologiczne sklepu Selgros
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kantyna pracownicza PKO Bank Polski S.A. - Warszawa, ul. Puławska 15
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Naleśniki Lalka - Warszawa, ul. Wąwozowa 35
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Projekty technologiczne dla Ikea
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja Majaland Holiday Park - Kownaty
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kawiarnia Manufaktura Słodyczy - Piaseczno, ul. Królewskie Lipy 5
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Lodziarnia IL CONO - Warszawa, ul. Piękna 28/34, ul. KEN 11F
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Ekspedycja Centrum Nauki Kopernik - Warszawa
Projekt koncepcyjny
Stołówka Zespół Państwowych Szkół Muzycznych nr 4 im. Karola Szymanowskiego - Warszawa, ul. Krasińskiego 1
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kawiarnia Biblioteka Narodowa - Warszawa, Plac Krasińskich 3/5
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Sklep Delikatesy Centrum - Warszawa, ul. Domaniewska
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Pizzeria - Piaseczno, ul. Wojska Polskiego Skate Park
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Sushi Roll&Go - E. Leclerc Warszawa, ul. Jutrzenki 156
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Centrum Rehabilitacji im. Jana Pawła II - Borne Sulinowo, ul. Szpitalna 5
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Sklep My Onigiri - Warszawa, ul. Filtrowa 70
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja Bagels & Friends - Warszawa, ul. Twarda 2/4
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Barek Kawowy - Akademia im. Leona Koźmińskiego - Warszawa, ul. Jagiellońska 57
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Ekspedycja - Kancelaria Sejmu - Warszawa, ul. Wiejska
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kuchnia cateringowa Bez Fartucha - Łódź, ul. Tymienieckiego
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja Szara Eminencja - Warszawa, ul. Romera
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja samoobsługowa Flunch, Pizza Pai - C.H. Auchan, Zielona Góra, ul. Batorego
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Kuchnia bistro, Kuchnia garmażeryjna w pawilonie handlowym Intermarche - Świdnica
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja samoobsługowa w budynku Artico - Warszawa, ul. Abramowskiego
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Naleśnikarnia - C.H. Zielone Arkady - Bydgoszcz
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Zakład Opiekuńczo Leczniczy - Gryfice
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja samoobsługowa w budynku Neopark - Warszawa, ul. Cybernetyki
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne w hotelu - Pałac Branickich - Warszawa, ul. Miodowa
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja samoobsługowa - Instytut Lotnictwa - Warszawa, Al. Krakowska
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Szpital Wojewódzki Drewnica - Ząbki, ul. Rychlińskiego
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja - C.H. Land - Warszawa, ul. Wałbrzyska
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Cafe Art of Home - Warszawa, ul. Kolejowa
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Akademia kulinarna Farutex - Łódź
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja samoobsługowa - C.H. Galeria Mokotów, Warszawa
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Projekty technologiczne dla Express Chicken
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Cukiernia Czekoladowy - Warszawa, ul. Bagno 2
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Zakład Opiekuńczo Leczniczy - Warszawa, ul. Czeremchowa
Projekt techniczny, projekt wykonawczy
Restauracja L’enfant terrible” - Warszawa, ul. Sandomierska 13
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Jamniczek - Wegetariańska i wegańska restauracja - Warszawa, ul. Skorupki 2
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja - Grójeckie Centrum Logistyczne
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Kantyna pracownicza Google - Kraków, Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Browar Lubicz
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Uzdrowisko Ustroń
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja - Winny Garaż - Dobiesz
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja - Jaś i Małgosia - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja na pływającej barce - Port Czerniakowski
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja VIP - Skańska Atrium - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Browar Sulewski
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Bar Mleczny Przy Maku - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Caffe Zamenhofa - Kutno
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Hotel Versant Dom SPA - Dzierżoniów
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zakład produkcji kanapek - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne w sali szkoleniowej - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zakład obróbki wstępnej ryb - Iława
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zakład produkcji QUICHE - Janówek
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne na stacji paliw - Wierzbica
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Centrum Spotkań Europejskich ŚWIATOWID - Elbląg
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne na stacji PKP - Piła
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja Carcassonne - Paczków
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne Restauracja, Kawiarnia - Park Wodny - Słupsk
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Dom weselny - Lublin
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - Hotel Austeria Conference&Spa - Ciechocinek
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja - Karczów
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja 4 BAS - Opole
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Auto - obwoźna sprzedaż kanapek
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Grand Hotel TIFFI - Iława
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja szybkiej obsługi - Harmony Office Center - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja Cammero Steak House - Poznań
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - kantyna pracownicza - kuchnia kontenerowa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja Smaki Indii - Ząbki
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Bar Lunch 4 Smaki - kantyna pracownicza - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne - restauracja - Szklarska Poręba
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Kawiarnia - Urząd Skarbowy - Kraków
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja Przystań - Chorzów
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja na stacji paliw - Przeworno
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja - Gdynia, ul. Abrahama
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Zaplecze gastronomiczne kuchni cateringowej - Izabelin
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Manufaktura Wypieków - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Kuchnia cateringowa wyrobów cukierniczych Z Piekarnika”
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Kawiarnia Pani Cupcake - Łódź
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Restauracja Nolita” - Jacek Grochowina - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Cukiernia - wypiek tortów - przepis na tort Magdalena Obczyńska - Całownia
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Kuchnia przedszkolna - Piaseczno Nutka”
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Projekty technologiczne dla firmy SODEXO Polska
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Projekty technologiczne dla firmy Bon Apetito
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Projekty technologiczne Yogurt bar Feel The Chill
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Sklep Pavonique - Piaseczno. Klejnoty kuchni włoskiej
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Projekty technologiczne restauracji Chłopskie Jadło
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Sklep MarcPol - Tłuszcz
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Kawiarnia Coffeetown - Legionowo
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy
Sphinx
Projekty technologiczne restauracji Sphinx
Wook
Projekty technologiczne restauracji Wook
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki - Łódź
Projekt technologiczny oraz Wykonawczy Kuchni Mlecznej
Daimler Chrysler, Mercedes - Benz - Warszawa
Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Restauracja pracownicza
Grupa ITI - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Restauracja pracownicza, bufety restauracyjne - samoobsługowe, coffee bar, sushi bar
Kantyna dla J.S.K. Architekci Sp. z o.o. - Warszawa
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Kantyna pracownicza
FERRERO Polska - fabryka - Belsk Duży k/Grójca
Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Kantyna pracownicza
Hilton project’s
1. Hilton Baku - Azerbaijan
Projekt Techniczny
Main kitchen, Lounge Bar, All Day Restaurant, Buffet, Banquet kitchen, Room Service, Meeting Room Pantry, Executive Lounge, Mini Bar - swimming pool, Specialty Restaurant, Roof Bar, Staff Cafeteria
2.Hilton Visegrad - Węgry
Projekt Techniczny
Main kitchen, Restaurant kitchen, Buffet, Banquet kitchen, Room Service, Meeting Room Pantry, Drink Bar, Staff Cafeteria
3. Hilton Garden Inn - Turkey
Projekt Techniczny
Main kitchen, Display kitchen, Buffet, Service Pantry, Drink Bar, Staff Cafeteria
4. Hilton - Warszawa
Projekt wytyczne instalacyjne”, koordynacja przy realizacji
Main kitchen, Bar Funky Pub, Lounge Bar, Room Service, Ball Room Pantry, Banquet kitchen, Meeting Room Pantry, Executive Lounge, Buffet, Drink Bar, Staff Cafeteria
Stadion Legia - Warszawa
Projekt Techniczny
Kuchnia główna, Restauracja Bar Sport, Klub Biznesowy, Klub Dziennikarzy, Klub Zawodników, Kioski Gastronomiczne, Loże VIP
Stadion Narodowy - Warszawa
Projekt Techniczny
Kuchnia główna nr 1 Klubu Biznesowego, Kuchnia główna nr 2 Fun Clubu, Klub Biznesowy, Restauracja Fun Club, Restauracja Widokowa, Coffee Bar, Kantyna Pracownicza, Zaplecze Sal Konferencyjnych, Kioski Gastronomiczne, Loże VIP
Mińsk Arena - Białoruś
Projekt Koncepcyjny
Bufety ekspedycyjne, 3 niezależne kuchnie główne z przynależnymi restauracjami, Drink Bary, Loże VIP, Kioski Gastronomiczne
Hotel Baltic SPA - Kołobrzeg
Projekt Techniczny
Kuchnia główna, Kuchnia nocna, Room service, Drink Bar przy kręgielni, Restauracja a la carte”, Wielofunkcyjna Sala Bankietowa, Zaplecze Sal Konferencyjnych, Coffee Lobby Bar, Cukiernia, Mini bar przy basenie
Zespół Hotelowo - Apartamentowy - Mikołajki
Projekt Techniczny
Kuchnia główna, Kuchnia Bankietowa, Room service, Drink Bar przy kręgielni, Restauracja a la carte”, Wielofunkcyjna Sala Bankietowa, Lobby Bar
Rossmann - Łódź
Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Kantyna Pracownicza
Comarch - Kraków
Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Restauracyjna kantyna Pracownicza