zrealizowane projekty

„Tylko praca daje okazję odkryć nam nas samych, pokazać to, czym naprawdę jesteśmy,
a nie tylko to, na co wyglądamy” 
Joseph Conrad

W swojej karierze zawodowej miałem okazję współpracować przy tworzeniu wielu interesujących projektów. Należą do nich między innymi:

Zaplecze gastronomiczne - Medi System Piaseczno

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Centrum Zdrowia Psychicznego Dzieci i Młodzieży, Lublin, ul. 1 Maja

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Projekt technologiczny - Bar krewetkowy, Galeria Bałtycka, Gdańsk

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Projekty technologiczne kantyn pracowniczych Business Bar

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Projekty technologiczne restauracji Klooski

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kantyna - Politechnika Łódzka

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kantyna Panattoni - Łódź

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Bufet - Centrum Obsługi Turystów, Kopalnia Soli Wieliczka

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Piekarnia Warmińska - Gdynia

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Piekarnia Chlebman autorska piekarnia Michała Brysia - Warszawa, Plac Konesera

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kuchnie produkcyjne - Cook City

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Dom Zakonny, Święty Krzyż, Nowa Słupia

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Karczma Biesiada Weselna - Kumiała, Korycin

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja Lepione & Pieczone - Łódź, ul. Piotrkowska

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja - Solaris Center, Opole

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja, Browar - PKL Gubałówka

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja - Ogrody Geyera, Łódź

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Projekty technologiczne sklepu Selgros

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kantyna pracownicza PKO Bank Polski S.A. - Warszawa, ul. Puławska 15

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Naleśniki Lalka - Warszawa, ul. Wąwozowa 35

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Projekty technologiczne dla Ikea

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja Majaland Holiday Park - Kownaty

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kawiarnia Manufaktura Słodyczy - Piaseczno, ul. Królewskie Lipy 5

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Lodziarnia IL CONO - Warszawa, ul. Piękna 28/34, ul. KEN 11F

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Ekspedycja Centrum Nauki Kopernik - Warszawa

Projekt koncepcyjny


Stołówka Zespół Państwowych Szkół Muzycznych nr 4 im. Karola Szymanowskiego - Warszawa, ul. Krasińskiego 1

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kawiarnia Biblioteka Narodowa - Warszawa, Plac Krasińskich 3/5

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Sklep Delikatesy Centrum - Warszawa, ul. Domaniewska

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Pizzeria - Piaseczno, ul. Wojska Polskiego Skate Park

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Sushi Roll&Go - E. Leclerc Warszawa, ul. Jutrzenki 156

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Centrum Rehabilitacji im. Jana Pawła II - Borne Sulinowo, ul. Szpitalna 5

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Sklep My Onigiri - Warszawa, ul. Filtrowa 70

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja Bagels & Friends - Warszawa, ul. Twarda 2/4

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Barek Kawowy - Akademia im. Leona Koźmińskiego - Warszawa, ul. Jagiellońska 57

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Ekspedycja - Kancelaria Sejmu - Warszawa, ul. Wiejska

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kuchnia cateringowa Bez Fartucha - Łódź, ul. Tymienieckiego

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja Szara Eminencja - Warszawa, ul. Romera

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja samoobsługowa Flunch, Pizza Pai - C.H. Auchan, Zielona Góra, ul. Batorego

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Kuchnia bistro, Kuchnia garmażeryjna w pawilonie handlowym Intermarche - Świdnica

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja samoobsługowa w budynku Artico - Warszawa, ul. Abramowskiego

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Naleśnikarnia - C.H. Zielone Arkady - Bydgoszcz

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Zakład Opiekuńczo Leczniczy - Gryfice

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja samoobsługowa w budynku Neopark - Warszawa, ul. Cybernetyki

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne w hotelu - Pałac Branickich - Warszawa, ul. Miodowa

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja samoobsługowa - Instytut Lotnictwa - Warszawa, Al. Krakowska

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Szpital Wojewódzki Drewnica - Ząbki, ul. Rychlińskiego

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja - C.H. Land - Warszawa, ul. Wałbrzyska

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Cafe Art of Home - Warszawa, ul. Kolejowa

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Akademia kulinarna Farutex - Łódź

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja samoobsługowa - C.H. Galeria Mokotów, Warszawa

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Projekty technologiczne dla Express Chicken

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Cukiernia Czekoladowy - Warszawa, ul. Bagno 2

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Zakład Opiekuńczo Leczniczy - Warszawa, ul. Czeremchowa

Projekt techniczny, projekt wykonawczy


Restauracja L’enfant terrible” - Warszawa, ul. Sandomierska 13

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Jamniczek - Wegetariańska i wegańska restauracja - Warszawa, ul. Skorupki 2

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja - Grójeckie Centrum Logistyczne

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Kantyna pracownicza Google - Kraków, Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Browar Lubicz

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Uzdrowisko Ustroń

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja - Winny Garaż - Dobiesz

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja - Jaś i Małgosia - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja na pływającej barce - Port Czerniakowski

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja VIP - Skańska Atrium - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Browar Sulewski

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Bar Mleczny Przy Maku - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Caffe Zamenhofa - Kutno

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Hotel Versant Dom SPA - Dzierżoniów

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zakład produkcji kanapek - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne w sali szkoleniowej - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zakład obróbki wstępnej ryb - Iława

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zakład produkcji QUICHE - Janówek

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne na stacji paliw - Wierzbica

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Centrum Spotkań Europejskich ŚWIATOWID - Elbląg

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne na stacji PKP - Piła

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja Carcassonne - Paczków

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne Restauracja, Kawiarnia - Park Wodny - Słupsk

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Dom weselny - Lublin

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - Hotel Austeria Conference&Spa - Ciechocinek

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja - Karczów

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja 4 BAS - Opole

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Auto - obwoźna sprzedaż kanapek

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Grand Hotel TIFFI - Iława

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja szybkiej obsługi - Harmony Office Center - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja Cammero Steak House - Poznań

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - kantyna pracownicza - kuchnia kontenerowa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja Smaki Indii - Ząbki

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Bar Lunch 4 Smaki - kantyna pracownicza - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne - restauracja - Szklarska Poręba

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Kawiarnia - Urząd Skarbowy - Kraków

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja Przystań - Chorzów

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja na stacji paliw - Przeworno

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja - Gdynia, ul. Abrahama

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Zaplecze gastronomiczne kuchni cateringowej - Izabelin

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Manufaktura Wypieków - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Kuchnia cateringowa wyrobów cukierniczych Z Piekarnika”

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji


Kawiarnia Pani Cupcake - Łódź

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Restauracja Nolita” - Jacek Grochowina - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Cukiernia - wypiek tortów - przepis na tort Magdalena Obczyńska - Całownia

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Kuchnia przedszkolna - Piaseczno Nutka”

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji


Projekty technologiczne dla firmy SODEXO Polska

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Projekty technologiczne dla firmy Bon Apetito

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Projekty technologiczne Yogurt bar Feel The Chill

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Sklep Pavonique - Piaseczno. Klejnoty kuchni włoskiej

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Projekty technologiczne restauracji Chłopskie Jadło

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Sklep MarcPol - Tłuszcz

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Kawiarnia Coffeetown - Legionowo

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy


Sphinx

Projekty technologiczne restauracji Sphinx


Wook

Projekty technologiczne restauracji Wook


Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki - Łódź

Projekt technologiczny oraz Wykonawczy Kuchni Mlecznej


Daimler Chrysler, Mercedes - Benz - Warszawa

Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Restauracja pracownicza


Grupa ITI - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Restauracja pracownicza, bufety restauracyjne - samoobsługowe, coffee bar, sushi bar


Kantyna dla J.S.K. Architekci Sp. z o.o. - Warszawa

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Kantyna pracownicza


FERRERO Polska - fabryka - Belsk Duży k/Grójca

Projekt Techniczny, Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Kantyna pracownicza


Hilton project’s




1. Hilton Baku - Azerbaijan

Projekt Techniczny
Main kitchen, Lounge Bar, All Day Restaurant, Buffet, Banquet kitchen, Room Service, Meeting Room Pantry, Executive Lounge, Mini Bar - swimming pool, Specialty Restaurant, Roof Bar, Staff Cafeteria


2.Hilton Visegrad - Węgry

Projekt Techniczny
Main kitchen, Restaurant kitchen, Buffet, Banquet kitchen, Room Service, Meeting Room Pantry, Drink Bar, Staff Cafeteria


3. Hilton Garden Inn - Turkey

Projekt Techniczny
Main kitchen, Display kitchen, Buffet, Service Pantry, Drink Bar, Staff Cafeteria


4. Hilton - Warszawa

Projekt wytyczne instalacyjne”, koordynacja przy realizacji
Main kitchen, Bar Funky Pub, Lounge Bar, Room Service, Ball Room Pantry, Banquet kitchen, Meeting Room Pantry, Executive Lounge, Buffet, Drink Bar, Staff Cafeteria


Stadion Legia - Warszawa

Projekt Techniczny
Kuchnia główna, Restauracja Bar Sport, Klub Biznesowy, Klub Dziennikarzy, Klub Zawodników, Kioski Gastronomiczne, Loże VIP


Stadion Narodowy - Warszawa

Projekt Techniczny
Kuchnia główna nr 1 Klubu Biznesowego, Kuchnia główna nr 2 Fun Clubu, Klub Biznesowy, Restauracja Fun Club, Restauracja Widokowa, Coffee Bar, Kantyna Pracownicza, Zaplecze Sal Konferencyjnych, Kioski Gastronomiczne, Loże VIP


Mińsk Arena - Białoruś

Projekt Koncepcyjny
Bufety ekspedycyjne, 3 niezależne kuchnie główne z przynależnymi restauracjami, Drink Bary, Loże VIP, Kioski Gastronomiczne


Hotel Baltic SPA - Kołobrzeg

Projekt Techniczny
Kuchnia główna, Kuchnia nocna, Room service, Drink Bar przy kręgielni, Restauracja a la carte”, Wielofunkcyjna Sala Bankietowa, Zaplecze Sal Konferencyjnych, Coffee Lobby Bar, Cukiernia, Mini bar przy basenie


Zespół Hotelowo - Apartamentowy - Mikołajki

Projekt Techniczny
Kuchnia główna, Kuchnia Bankietowa, Room service, Drink Bar przy kręgielni, Restauracja a la carte”, Wielofunkcyjna Sala Bankietowa, Lobby Bar


Rossmann - Łódź

Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Kantyna Pracownicza


Comarch - Kraków

Projekt Wykonawczy, koordynacja przy realizacji
Restauracyjna kantyna Pracownicza