przykładowy projekt
„Raz zobaczyć jakąś rzecz znaczy więcej, niż sto razy o niej słyszeć.”
Epiklet z Hierapolis
PROJEKT ZASADNICZY
ETAP I - Zagospodarowanie powierzchniELEWACJE CIĄGÓW GASTRONOMICZNYCH
ZOBACZ PROJEKT
ETAP II - Koncepcja (układ funkcjonalny pomieszczeń)
ZOBACZ PROJEKT
ETAP III – Rozmieszczenie urządzeń oraz specyfikacja do projektu
ZOBACZ PROJEKT
ZOBACZ SPECYFIKACJĘ
ETAP IV – Opis technologiczny do projektu
ZOBACZ OPIS
ETAP V – Uzgodnienie projektu przez Sanepid, BHP, P.Poż.
ETAP VI – Wytyczne instalacyjne dla branż projektowych:
- architektoniczno budowlanej
- instalacji elektrycznej
- instalacji wodno kanalizacyjnej
- instancji gazowej
- instalacji wentylacyjnej
- domiary przyłączy instalacyjnych
ZOBACZ PROJEKT
ZOBACZ WYTYCZNE- wytyczne dla zespołu komór chłodniczo mroźniczych
ZOBACZ PROJEKT
- wytyczne dla wzmocnień ściennych do mebli i urządzeń wiszących
ZOBACZ PROJEKT
- schemat rozprowadzenia wody uzdatnionej
ZOBACZ PROJEKT
ZOBACZ PROJEKT
WIZUALIZACJE PRZESTRZENNE 3D
ANIMACJE KOMPUTEROWE